Czas na podsumowanie!
Grudzień był miesiącem KIERUNKÓW GASTRONOMICZNYCH w Zespole Szkół w Złotym Potoku.
Było przepysznie i magicznie! W świątecznym klimacie technikum żywienia w Złotym Potoku zaprezentowało cykl spotkań pt. INSPIRACJE NIE TYLKO KULINARNE >>>
Reżyseria i montaż: mgr Anna Wiśniewska
“INSPIRACJE NIE TYLKO KULINARNE”
ZWIASTUN
ODCINEK 1
“KAWA CZY CZEKOLADA”
ODCINEK 2
“PIERNIKOWY KALENDARZ ADWENTOWY”
ODCINEK 3
“SYROPY DO HERBATY”
ODCINEK 4
“HERBATY ZIMOWE”
ODCINEK 5
“CHOINKA Z CIASTA FRANCUSKIEGO”
ODCINEK 6
“CIASTECZKA Z KARDAMONEM”
ODCINEK 7
“ŚWIĄTECZNE PASZTECIKI”
ODCINEK 8
“ŚWIĄTECZNY DESER W BOMBKACH”
ODCINEK 9
“SAŁATKI W ŚWIĄTECZNYM WYDANIU”
ODCINEK 10
“ŚWIĄTECZNE MUFFINKI Z KREMEM CYNAMONOWYM”
ODCINEK 11
“ŚWIĄTECZNE STOŁY” styl rustykalny
ODCINEK 12
“ŚWIĄTECZNE STOŁY” styl klasyczny
ODCINEK 13
“PRZEKĄSKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO”
ODCINEK 14
“SYLWESTROWY BUFET”
Szafer zaprasza do TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
oraz do SZKOŁY BRANŻOWEJ I stopnia w zawodach: KUCHARZ >> CUKIERNIK >> KELNER.