TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Czas na podsumowanie!

Grudzień był miesiącem KIERUNKÓW GASTRONOMICZNYCH w Zespole Szkół w Złotym Potoku.

Było przepysznie i magicznie! W świątecznym klimacie technikum żywienia w Złotym Potoku zaprezentowało cykl spotkań pt. INSPIRACJE NIE TYLKO KULINARNE >>>

Reżyseria i montaż: mgr Anna Wiśniewska

 

“INSPIRACJE NIE TYLKO KULINARNE”

ZWIASTUN

ODCINEK 1

“KAWA CZY CZEKOLADA”

ODCINEK 2

“PIERNIKOWY KALENDARZ ADWENTOWY”

ODCINEK 3

“SYROPY DO HERBATY”

ODCINEK 4

“HERBATY ZIMOWE”

ODCINEK 5

“CHOINKA Z CIASTA FRANCUSKIEGO”

ODCINEK 6

“CIASTECZKA Z KARDAMONEM”

ODCINEK 7

“ŚWIĄTECZNE PASZTECIKI”

ODCINEK 8

“ŚWIĄTECZNY DESER W BOMBKACH”

 

ODCINEK 9

“SAŁATKI W ŚWIĄTECZNYM WYDANIU”

ODCINEK 10

“ŚWIĄTECZNE MUFFINKI Z KREMEM CYNAMONOWYM”

ODCINEK 11

“ŚWIĄTECZNE STOŁY” styl rustykalny

 

ODCINEK 12

“ŚWIĄTECZNE STOŁY” styl klasyczny

ODCINEK 13

“PRZEKĄSKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO”

ODCINEK 14

“SYLWESTROWY BUFET”

Szafer zaprasza do TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

oraz do SZKOŁY BRANŻOWEJ I stopnia w zawodach: KUCHARZ >> CUKIERNIK >> KELNER.